HUURBOTEN VAN SHIP AHOY


Alle motorboten van Ship Ahoy beschikken over een volledig ingerichte kombuis met gaskomfoor, pannen, servies, bestek en een koelkast. Matrassen en hoofdkussens zijn aanwezig, ook 2 klapstoelen en een klaptafel voor op de wal zijn aan boord! Tot slot bieden alle boten een informatiemap met praktische informatie over waterroutes, havens, sluizen, brugtijden en brandstofpunten.

Eindschoonmaak: de gasten nemen zelf de eindschoonmaak van de gehuurde boot op zich. Eventueel schoonmaak mogelijk tegen extra betaling, neem hiervoor contact op. Om zelf mee te  nemen; dekbedden/slaapzakken, beddengoed en kussenslopen, badlakens, eten & drinken. Vergeet daarnaast de opladers niet van je mobiele telefoons en digitale camera’s.

BorrelpaardBorrelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Deze kleine maar zeer comfortabele Doerak is geschikt voor 3 personen en is ideaal voor een volle week op het water. Echter bieden wij ook de mogelijkheid het gezellige schuitje mee te nemen voor een dagje uit met vrienden. Inclusief lunch, hapjes en drankjes.


Van
€560,- tot €680,-
per week


ZeepaardZeepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.


Van
€660,- tot €780,-
per week


StokpaardStokpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.


Van
€660,- tot €780,-
per week


ParadepaardParadepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 4 personen. De open kuip (kuiptent) met veel zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.


Van
€660,- tot €780,-
per week


HobbelpaardHobbelpaard – Friesland: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 6 personen. De open kuip (kuiptent) met zes zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.


Van
€660,- tot €780,-
per week