HUURBOTEN VAN SHIP AHOY

Alle motorboten van Ship Ahoy beschikken over een volledig ingerichte kombuis met gaskomfoor, pannen, servies, bestek en een koelkast. Matrassen en hoofdkussens zijn aanwezig, ook 2 klapstoelen en een klaptafel voor op de wal zijn aan boord! Tot slot bieden alle boten een informatiemap met praktische informatie over waterroutes, havens, sluizen, brugtijden en brandstofpunten.

Eindschoonmaak: de gasten nemen zelf de eindschoonmaak van de gehuurde boot op zich. Eventueel schoonmaak mogelijk tegen extra betaling, neem hiervoor contact op. Om zelf mee te  nemen; dekbedden/slaapzakken, beddengoed en kussenslopen, badlakens, eten & drinken. Vergeet daarnaast de opladers niet van je mobiele telefoons en digitale camera’s.

Zeepaard

Zeepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€660,- tot €780,-
per week

Stokpaard

Stokpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€660,- tot €780,-
per week

Paradepaard

Paradepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 4 personen. De open kuip (kuiptent) met veel zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€660,- tot €780,-
per week

Hobbelpaard

Hobbelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot max 6 personen. De open kuip (kuiptent) met zes zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€660,- tot €780,-
per week

Een perfecte manier om in deze quarantainetijden te ontspannen is natuurlijk op het water. In verband met het COVID-19 virus treffen ook wij echter extra maatregelen. De richtlijnen die wij hiervoor aanhouden zijn opgenomen in het COVID-19 dossier van HISWA/RECRON. Zo mogen er niet meer dan drie personen op een boot, families en kinderen uitgezonderd, we ontsmetten onze boten zeer grondig en we beantwoorden het liefst zo veel mogelijk vragen telefonisch of per mail.