HUURBOTEN VAN SHIP AHOY

Alle motorboten van Ship Ahoy beschikken over een volledig ingerichte kombuis met gaskomfoor, pannen, servies, bestek en een koelkast. Matrassen en hoofdkussens zijn aanwezig, ook 2 klapstoelen en een klaptafel voor op de wal zijn aan boord! Tot slot bieden alle boten een informatiemap met praktische informatie over waterroutes, havens, sluizen, brugtijden en brandstofpunten.

Eindschoonmaak: de gasten nemen zelf de eindschoonmaak van de gehuurde boot op zich.

Om zelf mee te  nemen; dekbed+onderlaken/slaapzak/kussen, beddengoed en kussenslopen, badlakens, eten & drinken. Vergeet daarnaast de opladers niet van je mobiele telefoons en digitale camera’s.

Zeepaard

Zeepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€710,- tot €840,-
per week

Stokpaard

Stokpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€710,- tot €840,-
per week

Paradepaard

Paradepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 4 personen. De open kuip (kuiptent) met veel zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€710,- tot €840,-
per week

Hobbelpaard

Hobbelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot max 6 personen. De open kuip (kuiptent) met zes zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€710,- tot €840,-
per week