BOOT HUREN BIJ SHIP AHOY!


Motorboot huren; bij Ship Ahoy kan het!

Of je nu op zoek bent naar een rustige tijd op het water of juist een actieve vakantie, bij ons ben je aan het goede adres! Ship Ahoy biedt motorboten van verschillende grootte voor het hele gezin. Huren is in hoofdseizoen mogelijk per week of weken, daarbuiten eventueel ook andere periode. Informeer naar de mogelijkheden!

Nederland is het thuis van rustige meren en kronkelende rivieren. Huur een knusse Doerak motorboot en verken via de Maas de schitterende Biesbosch of duik de bruisende binnenstad van Den Bosch in. Houd je meer van open water? Geen probleem; geniet met je vrienden of familie van de prachtige Friese meren met haar karakteristieke plaatsen. Start in het Friese Lemmer en vaar via de binnenwateren naar Sloten, Sneek en Grouw of natuurpark de Weerribben. Voor ieder wat wils met Ship Ahoy!

Bij Ship Ahoy garanderen wij plezier voor het hele gezin, je vriendengroep of gewoon lekker met z’n tweeën. Ga er heerlijk tussenuit en heb de tijd van je leven!

AHOY!

BorrelpaardBorrelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Deze compacte maar zeer comfortabele Doerak is geschikt voor 3 personen en is ideaal voor een vakantie op het water. Deze van binnen verrassend ruime boot is zeer makkelijk manoeuvreerbaar en is ook voorzien van een elektrisch toilet en een keuken met kookgelegenheid.


Van
€560,- tot €680,-
per week


ZeepaardZeepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.


Van
€660,- tot €780,-
per week


StokpaardStokpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.


Van
€660,- tot €780,-
per week


ParadepaardHobbelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De open kuip (kuiptent) met veel zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.


Van
€660,- tot €780,-
per week


HobbelpaardHobbelpaard – Friesland: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 6 personen. De open kuip (kuiptent) met zes zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.


Van
€660,- tot €780,-
per week