BOOT HUREN BIJ SHIP AHOY!

Motorboot huren; bij Ship Ahoy kan het!

Of je nu op zoek bent naar een rustige tijd op het water of juist een actieve vakantie, bij ons ben je aan het goede adres! Ship Ahoy biedt motorboten van verschillende grootte voor het hele gezin. Huren is in hoofdseizoen mogelijk per week of weken, daarbuiten eventueel ook andere periode. Informeer naar de mogelijkheden!

Nederland is het thuis van rustige meren en kronkelende rivieren. Huur een knusse Doerak motorboot en verken de Maas met haar mooie vestingstad Heusden, de Zandmeren, de Lithse Ham en de Gouden Ham of duik de bruisende binnenstad van Den Bosch in! Geniet van de Andelse- en Dode Maas met haar strandjes en het authentieke Woudrichem! Voor meer ervaren schippers is ook via Gorinchem aan de Merwede, de Linge met Leerdam, Geldermalsen zelfs Buren en  een aanrader!

Houd je meer van natuur en open water? Geen probleem: ontdek de prachtige Brabantse en Sliedrechtse Biesbosch, steek voor een verrassend mooie stad nog even door naar Dordrecht.

Voor ieder wat wils met Ship Ahoy!

Bij Ship Ahoy garanderen wij plezier voor het hele gezin, je vriendengroep of gewoon lekker met z’n tweeën. Ga er heerlijk tussenuit en heb de tijd van je leven!

AHOY!

Zeepaard

Zeepaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€625,- tot €750,-
per week

Stokpaard

Stokpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De achter-kajuit met twee slaapplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot riant tweepersoons bed.

Van
€625,- tot €750,-
per week

Paradepaard

Hobbelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De open kuip (kuiptent) met veel zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€625,- tot €750,-
per week

Hobbelpaard

Hobbelpaard – Gelderland/Noord-Brabant: Ideaal voor jonge gezinnen of een vriendengroep tot 5 personen. De open kuip (kuiptent) met voldoende zitplaatsen is gescheiden van de leefruimte met kombuis, gootsteen, kooktoestel en koelkast. De ruime zithoek kan worden omgetoverd tot ruime slaapkamer.

Van
€625,- tot €750,-
per week