Vaargebieden Ship Ahoy

Waar kan je varen met de boten van Ship Ahoy?

Wil jij op pad met de Doerak Zeepaard of de Kooijman & De Vries Grundel van Ship Ahoy?

Op de Doerak en de Grundel van Ship Ahoy kan je genieten van een groot gebied op de mooie binnenwateren van Nederland. Het is met beide boten niet toegestaan om op zout/brak water te varen (in de provincie Zeeland).

Bij weekhuur kun je je vrij verplaatsen binnen de volgende gebieden:

  • Maas, Bergsche Maas, de Amer tussen Lith en Moerdijk;
  • Biesbosch en Afgedamde Maas;
  • Merwede tussen Woudrichem en Werkendam;
  • Gorinchem en de Linge;
  • Nieuwe Merwede en Wantij naar Dordrecht.

Met de boten van Ship Ahoy kun je ook een bezoek brengen aan de mooie en sfeervolle steden Den Bosch en Breda. Ga je langer dan een week varen? Dan kan je natuurlijk nog veel meer gebieden ontdekken. Wij helpen je graag met het uitstippelen van een mooie route! 

Onze boten zijn te huur voor een lang weekend, een midweek of een week en de prijzen vind je hier.

Ship Ahoy!

Over de haven

De motorboten van Ship Ahoy liggen in Jachthaven Ammerzoden in het dorp Ammerzoden. Ammerzoden ligt in de Bommelerwaard en is onderdeel van de gemeente Maasdriel. De kleine jachthaven ligt aan de noordzijde van rivier de Maas en is vlakbij de provinciegrens tussen Gelderland en Noord-Brabant.

Voorzieningen Jachthaven Ammerzoden

De haven van Ammerzoden heeft ruime parkeervoorzieningen en de boten Doerak Zeepaard en de Kooijman & De Vries Grundel liggen achter een afgesloten hek.

Op de steigers is elektra en water aanwezig en op loopafstand van de haven vind je een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en meer.

Op de haven van Ammerzoden vind je het sfeervolle restaurant Het Oude Veerhuis, dat bekend staat om haar visspecialiteiten. Geniet op het terras van een fantastisch uitzicht over rivier de Maas.

Vanaf de haven kan je wandelen en fietsen in het prachtige Rivierengebied. En op loop- en fietsafstand van de haven vind je het indrukwekkende kasteel Ammersoyen, gebouwd in het midden van de veertiende eeuw. Vanaf de haven is het ongeveer 5 minuten fietsen of 5 minuten wandelen naar het kasteel. Kasteel Ammersoyen.

Noord-Brabant & Gelderland

Verken met de boten de Doerak en de Grundel van Ship Ahoy de mooie Brabantse en Gelderse wateren.

Van Ammerzoden naar Woudrichem

Van Gorinchem naar de Biesbosch

Van Dordrecht tot Geertruidenberg

Van Aakvlaai tot het Oude Maasje

Van Heusden naar Ammerzoden

Van de Maas naar Den Bosch

Zandmeren & Lithse ham